Dalwagen 69 6669 ML Dodewaard Telefoon (0488) 42 81 04 info@schuilingadvies.eu
Home Achtergrond en visie Actueel Contact
Overige financieringenSoorten financieringen: Klik hier voor een compleet overzicht of aanvraag.


Doorlopend krediet;

Bij een doorlopend krediet is een kredietvorm waarbij rente zowel als aflossing worden geïncasseerd. De meest voorkomende aflospercentages zijn 1%, 1,5% en 2%. Dit houd in dat wanneer er €10.000,- word geleend er een aflosmogelijkheid is van €100,- ,€150,- of  €200,- per maand. In principe kunt u zelf uw voorkeur van een maandbedrag aangeven. Bij deze kredietsoort is er altijd een mogelijkheid tot boetevrij aflossen.

Aflosvrij krediet; 

Als u kiest voor een aflosvrije kredietvorm houd dit in dat maandelijks alleen de rente van uw rekening word afgeschreven. U kunt bij dit krediet ook boetevrij aflossen.

Persoonlijke lening; 

Wanneer u voor een persoonlijke lening aangaat heeft u een vaste looptijd en tevens een vast rente percentage. Het voordeel van een persoonlijke lening is dan ook de vaste rente en de looptijd, wanneer u de leeftijd van 60 jaar heeft bereikt is een persoonlijke lening meestal de enige optie omdat deze meer zekerheid naar een bank toe bied.

2e hypotheek; 

Een tweede hypotheek is een mooie optie voor huiseigenaren, de rente is vaak scherper dan wanneer er een doorlopend krediet gesloten word. De 2e hypotheek word ingeschreven bij de notaris op het kadaster wat extra zekerheid bied en waardoor een bank een lagere rente percentage kan aanbieden. Dit krediet kan boetevrij worden afgelost.

WOZ krediet; 

Het WOZ krediet is tevens een krediet voor huiseigenaren.
Wanneer het krediet op de WOZ waarde van de woning past kan dit krediet verstrekt worden.
De rente is lager en het voordeel is dat het krediet niet ingeschreven hoeft te worden op het kadaster. Een WOZ krediet kan verstrekt worden wanneer de volgende berekening toegepast kan worden.
WOZ waarde x 1.5 – de hypothecaire inschrijving.

Voorbeeld;
Een WOZ waarde van €147.500 met een hypothecaire inschrijving van €175.000
147.500 x 1.5 = 221.250 – 175.000 = 46.250

Zoal u ziet is er een uitgebreid pakket aan overige financieringen beschikbaar, klik hier voor het maken van een afspraak of klik hier voor een berekening of aanvragen.Let op geldlenen kost geld! << Terug
Financiele diensten
Downloads
Om onze downloads te bekijken,
Klik hier >>

Zorgverzekeringen vergelijken
Lees meer >>
 
Design & realisatie: Van Suilichem Communicatie
Home Achtergrond en Visie Diensten Actueel Contact