Dalwagen 69 6669 ML Dodewaard Telefoon (0488) 42 81 04 info@schuilingadvies.eu
Home Achtergrond en visie Actueel Contact
Sparen en Beleggen

Sparen of Beleggen?

Stel, u heeft elke maand geld over of u ontvangt ineens een groot bedrag. U kunt dit geld op uw betaalrekening laten staan, maar u behaalt meer rendement als u gaat sparen of beleggen. De keuze voor sparen of beleggen is niet altijd eenvoudig. Uw persoonlijke situatie en wensen spelen in deze keuze een belangrijke rol. Neem contact met ons op en laat u adviseren! 

AEGON Eigen stijl Sparen

Met AEGON Eigen stijl Sparen spaart u met één van de hoogste rentes van Nederland! Ook spaart u op deze online spaarrekening overzichtelijk voor al uw spaardoelen tegelijk. Simpel door het maken van aparte spaarpotten.
 
De basisrente van AEGON Eigen stijl Sparen is 1,4%*. Door het maken van afspraken kunt u de rente per spaarpot laten groeien tot maar liefst 2,4%*!
 
Wilt u ervaren hoe gemakkelijk en leuk deze manier van sparen is? Probeer AEGON Eigen stijl Sparen dan hier zelf uit.

*De rente op AEGON Eigen stijl Sparen is variabel en volgt renteontwikkelingen. De rente kan op dagbasis wijzigen. AEGON Eigen stijl Sparen is een product van AEGON Bank N.V.. AEGON Bank N.V. is ingeschreven in het register dat de AFM en DNB aanhouden en is statutair gevestigd te Utrecht, handelsregister 30100799.<< Terug
Financiele diensten
Downloads
Om onze downloads te bekijken,
Klik hier >>

Zorgverzekeringen vergelijken
Lees meer >>
 
Design & realisatie: Van Suilichem Communicatie
Home Achtergrond en Visie Diensten Actueel Contact