Dalwagen 69 6669 ML Dodewaard Telefoon (0488) 42 81 04 info@schuilingadvies.eu
Home Achtergrond en visie Contact
Belastingdienst helpt starters fiscaal op wegDe informatie campagne van de Belastingdienst om startende ondernemers fiscaal op weg te helpen start woensdag 25 november. Staatssecretaris De Jager van Financiën vindt het belangrijk om starters een steuntje in de rug mee te geven: ‘Ondernemers zijn de ruggengraat van de Nederlandse economie. Daarom is het belangrijk dat startende ondernemers zich ook fiscaal goed voorbereiden. De Belastingdienst helpt ze daarbij op weg met de meest gestelde vragen en antwoorden.’

Starters lopen tegen veel vragen aan zoals: wanneer heb ik een VAR-verklaring nodig, wat zijn eigenlijk de regels rond BTW, hoe zit het met privégebruik auto en hoe kan ik elektronisch factureren? De Belastingdienst informeert starters via de site www.belastingdienst.nl/starters op de meest gestelde vragen en antwoorden. Verder bestaat de campagne uit banners, advertenties en radio commercials.

De Belastingdienst ondersteunt startende ondernemers verder nog door het afleggen van bedrijfsbezoeken waarin starters op hun fiscale verplichtingen worden gewezen. Ondernemers die ook fiscaal goed zijn voorbereid, maken minder fouten en krijgen daardoor minder vaak te maken met boetes en naheffingen.

bron: minfin<< Terug
Downloads
Om onze downloads te bekijken,
Klik hier >>

Zorgverzekeringen vergelijken
Lees meer >>
 
Design & realisatie: Van Suilichem Communicatie
Home Achtergrond en Visie Diensten Actueel Contact